Waar

Sinds april 2014 hebben wij een vaste plek gevonden aan Strand Noordpier te Velsen-Noord (te bereiken via Wijk aan Zee). In het pand van “Sea You” hebben wij op de begane grond een ruimte gehuurd waar wij naast ons ijs ook een door onszelf vers gesneden frietje kunnen serveren. Natuurlijk ontbreken een kroketje en kopje koffie/frisdrank niet. Op ons terras kunt u heerlijk genieten van zon, boten die voorbij varen en mensen die richting strand (Timboektoe, Aloha) lopen. Een heerlijke plek met voor “ieder wat wils”. Parkeren is gratis
In april 2016 hebben wij onze ijskeuken verhuisd van Santpoort-Noord naar Wijk aan Zee. Wij kregen de mogelijkheid om meer ruimte te huren en zodoende nog sneller en efficiƫnter aan de vraag te kunnen voldoen.
Sinds april 2016 is ons ijs ook verkrijgbaar bij “Hoeve Duin en Kruidberg” te Santpoort-Noord: een fantastisch mooie plek nabij de Ruine van Brederode. Vanaf het heerlijke terras heeft u zicht op de koeien van boer Paul Dijkzeul waar onze melk vandaan komt!
.
.foto ijskeuken2